mihülyeség, minemaz

Történelemkönyv 2040-ből

2014. szeptember 02. 15:21 - Macko

A Mihülyeség blog időgépét felhasználva kezünkbe került az elemi iskolák 7. osztályosai részére kiadott 2040-évi történelem tankönyv egy példánya!

Különösen érdekesnek találtuk a legújabb kori magyar történelemmel foglalkozó részt.

Lássuk...

A Magyar út igazsága.

Mind az országon belüli nyafogó ellenzék, mind pedig a dekadens nyugat-európai államok részéről sok kritika érte a Magyar Kormányt, mikor hazánk - évezredes történelmi szükségszerűséget felismerve - 2015-ben kilépett az Európai Únióból.

Abban az időben csak kevesen ismerték fel, amit a Vezér híres Aşgabat-i beszédében oly találóan megfogalmazott:

"A nap keleten kel és mi vele együtt kelünk útra, hogy megvalósítsuk őseink álmait"

Az ország fejlődésének további mérföldköve volt a TUTAJ szövetség megalapítása.
(A Török, Ujgur, Türkmén, Azeri, Jakut népek kezdőbetűinek összevonásából).

Ezen politikai és gazdasági szövetség sikerességének ékes bizonyítéka, hogy a világ nyereg alatt puhított lóhús termelésének közel 95%-át adja napjainkban. Élen jár továbbá csürdöngölésben, bajuszpödrő-gép exportban és jurta építésben is (ha nem számítjuk az egyre erősödő alaszkai konkurenciát)

A Vezér permanens országlása során (2018-tól napjainkig) további lényeges és az ország sorsára mély hatással levő intézkedéseket hozott:

  • A 15 főnél nagyobb gazdasági társulások államosítása (2019)
  • Az egypártrendszer bevezetése (2020)
  • Az Országgyűlés feloszlatása (2021)
  • A tőzsde felszámolása és sóval behintése (2021)
  • Az új, stabil magyar fizetőeszköz - a Lajbi - kibocsátása (2022)

A korabeli világ e lépéseket természetesen diktatórikusnak, felháborítónak és retrográdnak bélyegezte. Két évtized távlatából azonban ma már egyértelműen kijelenthető; az Ország a stabilitás és és virágzás útjára csakis ilyen módon léphetett.

Ma már széles körben alkalmazzák szerte a világon az általunk megalkotott módszereket. Jellemző példa, hogy a Vezér "Hogyan javítsuk a lakosság közérzetét a Bankok kiűzetése által" című korszakos jelentőségű könyve évek óta vezeti a TUTAJ országok eladási listáját.

A világ szinte észre sem veszi, hogy miközben folyamatosan politikai és gazdasági blokád alatt tartja hazánkat, mennyit profitált a zseniális Magyar agyak termékeiből. A volt TESCO áruházak helyén kialakított kofa standok elrendezési sémáját például a Harvard egyetemen is oktatják.

További érdekes példa, hogy szerte a világon meghonosodott kifejezés ma már a "magyarni" ige.
(Angolul: Hungaring)
Általánosan elfogadott értelmezés szerint az olyan bátor tettek szinonimája, melyek az adott korban széllel szemben hugyozásnak minősültek, később azonban bebizonyosodott helyességük.

Az angol "Hungaring" kifejezésnek a közhiedelemmel ellentétben nincs köze a Hungaroring-hez ( mai nevén Magyar Gyűrű), ahol évenként óriási érdeklődés mellett rendezik meg a Formula Szittya jakhajtó versenyeket.

Csak remélni tudjuk, hogy a Vezér folyamatos iránymutatása mellett hazánk továbbra sem tér le arról az útról, mely kiemelte a hanyatló e-mail, animgif és fax alapú társadalmak posványából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr696659093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása